viernes, 11 de marzo de 2011

Chilaquiles


The ingredients:

  • 2-3 guajillo peppers, seeded and soaked for at least 5 minutes in boiling water.
  • 2 cups diced tomato
  • 1/2 onion
  • 3 garlic cloves
  • 1 tsp cumin
  • 2 cups chicken broth
  • salt to taste
  • 6-8 tortillas, cut in quarters and fried or baked at 350°F until crisp


How-to:
  1. Blend peppers, tomato, onion and garlic at high speed.
  2. Pour the sauce in a medium sauce pan over high heat. Bring to a boil.
  3. Reduce heat to medium and add cumin and chicken broth. Bring to a boil again, reduce the heat to low and simmer for 10 minutes. Adjust seasoning.
  4. Serve tortilla chips on a plate and pour some of the sauce on top.

7 comentarios:

  1. trabajo revisado. Profa. Brenda Yamel Zenteno Buitrón. Esc.Sec.Gral."Ing.Jorge L.Tamayo

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  2. heii está GeniiaaL tu trabajO!!
    me encanthO!!
    <3

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  3. uuuu se me antojaron esos chiiLaaquiiLees!!

    uuummm yOmii!!

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  4. YO TAMBIEN QUIERO UNOS CHILAQUILES!!!!
    ME LOS PREPARAS?

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  5. amm jejeje para eso les deje la receta para que ustedes se los prepareen!!
    :D

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  6. exaactO juum!! andaLee se una buenaa amiiGaa y hazmee unOz chiiLaquiiLees!! esqee se veen que son muy dificilees de preparar y solo tu tiiienes la capaciidaad para hacerlos porfaa!! O.O xD zO' Qee?!?!?! xD

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